Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aaltje De Weerd Staphorst vs Patricia Taboada
Werk & Geld

Patricia Taboada 17.67 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Patricia Taboada 17.67 punten in relatie tot Aaltje De Weerd Staphorst. 17.67 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Patricia Taboada en Aaltje De Weerd Staphorst zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.88 punten is Aaltje De Weerd Staphorst de ten opzicht van Patricia Taboada in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia Taboada de werknemer is van Aaltje De Weerd Staphorst.
Persoonlijke Vaardigheden

Aaltje De Weerd Staphorst 47.56 Punten

Aaltje De Weerd Staphorst scoort 47.56 punten in relatie tot Patricia Taboada in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Taboada 89.13 Punten

Patricia Taboada scoort 89.13 punten in relatie tot Aaltje De Weerd Staphorst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.57 punten is Patricia Taboada ten opzichte van Aaltje De Weerd Staphorst de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Taboada 26.1 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia Taboada 26.1 punten in relatie tot Aaltje De Weerd Staphorst. De aantrekkingskracht tussen Patricia Taboada en Aaltje De Weerd Staphorst is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 70.62 punten heeft Aaltje De Weerd Staphorst met gemak gewonnen van Patricia Taboada in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: