Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aat Van Kernebeek vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 48.96 Punten

Arthur Twello scoort 48.96 punten op financiel gebied in relatie tot aat Van Kernebeek. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Arthur Twello en aat Van Kernebeek.

Met een verschil van 43.44 punten is Arthur Twello de ten opzicht van aat Van Kernebeek de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over aat Van Kernebeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Aat Van Kernebeek 13.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort aat Van Kernebeek 13.4 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 13.4 punten redelijk laag.

Arthur Twello 10.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 10.74 punten in relatie tot aat Van Kernebeek. Het aantal van 10.74 punten redelijk laag.

Met 2.66 punten verschil scoort aat Van Kernebeek net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 71.81 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en aat Van Kernebeek. Arthur Twello scoort 71.81 punten in relatie tot aat Van Kernebeek in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 16.53 punten scoort aat Van Kernebeek beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: