Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aatje Douwes De Boer vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 87.69 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Arthur Twello 87.69 punten ten opzichte van Aatje Douwes De Boer. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Arthur Twello en Aatje Douwes De Boer.

Met een verschil van 76.7 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Aatje Douwes De Boer op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Aatje Douwes De Boer 14.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Aatje Douwes De Boer 14.47 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 14.47 punten redelijk laag.

Arthur Twello 10.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 10.11 punten in relatie tot Aatje Douwes De Boer. Het aantal van 10.11 punten redelijk laag.

Met 4.36 punten verschil scoort Aatje Douwes De Boer net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 61.73 Punten

Arthur Twello scoort 61.73 punten in relatie tot Aatje Douwes De Boer in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Aatje Douwes De Boer.
Met een verschil van 14.17 punten scoort Aatje Douwes De Boer beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: