Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aatje Van Giffen Januari vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 1.25 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Arthur Twello 1.25 punten in relatie tot Aatje Van Giffen januari. Het aantal van 1.25 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Arthur Twello en Aatje Van Giffen januari zijn.

Met een verschil van 74.94 punten heeft Aatje Van Giffen januari met gemak gewonnen van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Aatje Van Giffen Januari 5.38 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Aatje Van Giffen januari 5.38 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 5.38 punten behoorlijk laag.

Arthur Twello 0.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 0.79 punten in relatie tot Aatje Van Giffen januari. Het aantal van 0.79 punten behoorlijk laag.

Met 4.59 punten verschil scoort Aatje Van Giffen januari net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 12.58 Punten

Arthur Twello scoort 12.58 punten in relatie tot Aatje Van Giffen januari op Liefdes en Relatie gebied. 12.58 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Aatje Van Giffen januari zal niet heel sterk zijn.
Met 6.51 punten verschil scoort Aatje Van Giffen januari net iets beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: