Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aboru Hari In Sedunia Natal vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 37.61 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Patricia IJsseldijk en aboru hari In sedunia Natal zijn. Patricia IJsseldijk scoort 37.61 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot aboru hari In sedunia Natal.

Met 16.99 punten verschil scoort aboru hari In sedunia Natal beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld dan Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Aboru Hari In Sedunia Natal 76.68 Punten

aboru hari In sedunia Natal scoort 76.68 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 41.55 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 41.55 punten in relatie tot aboru hari In sedunia Natal in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.13 punten is aboru hari In sedunia Natal de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 64.85 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en aboru hari In sedunia Natal. Patricia IJsseldijk scoort 64.85 punten in relatie tot aboru hari In sedunia Natal in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft aboru hari In sedunia Natal met maaar 8.69 punten verschil, net gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: