Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aboru Sedunia Hari Natal vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 64.11 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 64.11 punten in relatie tot aboru sedunia hari Natal in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en aboru sedunia hari Natal op financiel gebied.

Met een verschil van 34.9 punten is aboru sedunia hari Natal de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Aboru Sedunia Hari Natal 46.8 Punten

aboru sedunia hari Natal scoort 46.8 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 66.27 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 66.27 punten in relatie tot aboru sedunia hari Natal in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.47 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan aboru sedunia hari Natal in de categorie persoonlijke vaardigheden dan aboru sedunia hari Natal.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 60.26 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 60.26 punten in relatie tot aboru sedunia hari Natal in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en aboru sedunia hari Natal.
Met een verschil van 23.91 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan aboru sedunia hari Natal in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: