Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Achmed Seddiki vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 14.07 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Patricia IJsseldijk 14.07 punten in relatie tot Achmed Seddiki. 14.07 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Patricia IJsseldijk en Achmed Seddiki zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 53.93 punten is Achmed Seddiki de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Achmed Seddiki.
Persoonlijke Vaardigheden

Achmed Seddiki 7.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Achmed Seddiki 7.93 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 7.93 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 2.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 2.01 punten in relatie tot Achmed Seddiki. Het aantal van 2.01 punten behoorlijk laag.

Met 5.92 punten verschil scoort Achmed Seddiki net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 32.13 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 32.13 punten in relatie tot Achmed Seddiki in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Achmed Seddiki zijn.
Met een verschil van 55.87 punten heeft Patricia IJsseldijk ruim verloren van Achmed Seddiki in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: