Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Adg Glas Oberhausen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 5.24 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.24 punten in relatie tot adg Glas Oberhausen. Het aantal van 5.24 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Gerard Van IJsselmuiden en adg Glas Oberhausen zijn.

Met een verschil van 68.36 punten heeft adg Glas Oberhausen duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Adg Glas Oberhausen 41.67 Punten

adg Glas Oberhausen scoort 41.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 85.96 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 85.96 punten in relatie tot adg Glas Oberhausen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.29 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van adg Glas Oberhausen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 75.33 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en adg Glas Oberhausen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.33 punten in relatie tot adg Glas Oberhausen in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 2.27 punten verschil scoort adg Glas Oberhausen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: