Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Agnes Glaser Hekman vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 99.23 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 99.23 punten ten opzichte van Agnes Glaser Hekman. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Agnes Glaser Hekman.

Met een verschil van 76.99 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Agnes Glaser Hekman op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Agnes Glaser Hekman 93.71 Punten

Agnes Glaser Hekman scoort 93.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 87.89 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 87.89 punten in relatie tot Agnes Glaser Hekman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.82 punten verschil scoort Agnes Glaser Hekman net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 6.2 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.2 punten in relatie tot Agnes Glaser Hekman. 6.2 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Agnes Glaser Hekman zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 49.66 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Agnes Glaser Hekman in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: