Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Agnieska Dabrowska Ijsselstein vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 57.74 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Arthur Twello 57.74 punten in relatie tot agnieska dabrowska IJsselstein. De samenwerkverhouding tussen Arthur Twello en agnieska dabrowska IJsselstein kan sterk zijn.

Met een verschil van 21.31 punten scoort agnieska dabrowska IJsselstein slechter dan Arthur Twello op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Agnieska Dabrowska Ijsselstein 26.05 Punten

agnieska dabrowska IJsselstein scoort 26.05 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 70.15 Punten

Arthur Twello scoort 70.15 punten in relatie tot agnieska dabrowska IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.1 punten is Arthur Twello ten opzichte van agnieska dabrowska IJsselstein de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 22.36 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Arthur Twello 22.36 punten in relatie tot agnieska dabrowska IJsselstein. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en agnieska dabrowska IJsselstein is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 60.52 punten heeft agnieska dabrowska IJsselstein duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: