Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aimee Dabekaussen vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 66.17 Punten

Arthur Twello scoort 66.17 punten in relatie tot Aimee dabekaussen in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Aimee dabekaussen op financiel gebied.

Met een verschil van 47.76 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Aimee dabekaussen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Aimee dabekaussen.
Persoonlijke Vaardigheden

Aimee Dabekaussen 13.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Aimee dabekaussen 13.17 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 13.17 punten redelijk laag.

Arthur Twello 42.45 Punten

Arthur Twello scoort 42.45 punten in relatie tot Aimee dabekaussen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.28 punten scoort Aimee dabekaussen slechter dan Arthur Twello op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 79.14 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Aimee dabekaussen. Arthur Twello scoort 79.14 punten in relatie tot Aimee dabekaussen in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 15.43 punten scoort Aimee dabekaussen beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: