Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ainsley Pool vs Pascale Van Roest Ijsselstein
Werk & Geld

Pascale Van Roest Ijsselstein 52.71 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Pascale Van Roest IJsselstein 52.71 punten in relatie tot Ainsley Pool. De samenwerkverhouding tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Ainsley Pool kan sterk zijn.

Met een verschil van 28.46 punten scoort Ainsley Pool slechter dan Pascale Van Roest IJsselstein op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ainsley Pool 8.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ainsley Pool 8.22 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein. Het aantal van 8.22 punten behoorlijk laag.

Pascale Van Roest Ijsselstein 91.22 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 91.22 punten in relatie tot Ainsley Pool in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 83 punten wint Pascale Van Roest IJsselstein met gemak van Ainsley Pool in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Pascale Van Roest Ijsselstein 59.54 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Pascale Van Roest IJsselstein 59.54 punten in relatie tot Ainsley Pool. De aantrekkingskracht tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Ainsley Pool is sterk.
Met een verschil van 28.47 punten scoort Pascale Van Roest IJsselstein slechter dan Ainsley Pool in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: