Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ajcm Van Der Vewlden vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 92.74 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 92.74 punten ten opzichte van ajcm Van der vewlden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gonny en Rudi IJssennagger en ajcm Van der vewlden.

Met een verschil van 46.57 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van ajcm Van der vewlden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over ajcm Van der vewlden.
Persoonlijke Vaardigheden

Ajcm Van Der Vewlden 20.25 Punten

ajcm Van der vewlden scoort 20.25 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 67.16 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 67.16 punten in relatie tot ajcm Van der vewlden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.91 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ten opzichte van ajcm Van der vewlden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 74.55 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en ajcm Van der vewlden. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 74.55 punten in relatie tot ajcm Van der vewlden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 35.78 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van ajcm Van der vewlden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: