Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alain Duarte vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 66.89 Punten

Arthur Twello scoort 66.89 punten in relatie tot Alain Duarte in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Alain Duarte op financiel gebied.

Met een verschil van 40.69 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Alain Duarte de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Alain Duarte.
Persoonlijke Vaardigheden

Alain Duarte 6.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Alain Duarte 6.48 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.48 punten behoorlijk laag.

Arthur Twello 17.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 17.06 punten in relatie tot Alain Duarte. Het aantal van 17.06 punten redelijk laag.

Met een verschil van 10.58 punten scoort Arthur Twello beter dan Alain Duarte in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Alain Duarte.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 72.93 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Alain Duarte. Arthur Twello scoort 72.93 punten in relatie tot Alain Duarte in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 53.78 punten heeft Alain Duarte ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: