Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aldel Ontploffing Gemeente Argief Groningen vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 71.74 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en aldel ontploffing Gemeente argief Groningen. Arthur Twello scoort 71.74 punten in relatie tot aldel ontploffing Gemeente argief Groningen in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 26.43 punten scoort Arthur Twello slechter dan aldel ontploffing Gemeente argief Groningen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Aldel Ontploffing Gemeente Argief Groningen 31.14 Punten

aldel ontploffing Gemeente argief Groningen scoort 31.14 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 83.09 Punten

Arthur Twello scoort 83.09 punten in relatie tot aldel ontploffing Gemeente argief Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.95 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van aldel ontploffing Gemeente argief Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 29.48 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Arthur Twello 29.48 punten in relatie tot aldel ontploffing Gemeente argief Groningen. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en aldel ontploffing Gemeente argief Groningen is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 41.22 punten heeft Arthur Twello verloren van aldel ontploffing Gemeente argief Groningen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: