Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aldel Ontploffing Gemeente Argief Groningen vs Maria Dokter
Werk & Geld

Maria Dokter 74.3 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Maria Dokter en aldel ontploffing Gemeente argief Groningen. Maria Dokter scoort 74.3 punten in relatie tot aldel ontploffing Gemeente argief Groningen in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 44.53 punten is Maria Dokter de ten opzicht van aldel ontploffing Gemeente argief Groningen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Maria Dokter de leiding geeft over aldel ontploffing Gemeente argief Groningen.
Persoonlijke Vaardigheden

Aldel Ontploffing Gemeente Argief Groningen 21.05 Punten

aldel ontploffing Gemeente argief Groningen scoort 21.05 punten in relatie tot Maria Dokter in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Maria Dokter 37.4 Punten

Maria Dokter scoort 37.4 punten in relatie tot aldel ontploffing Gemeente argief Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.35 punten scoort Maria Dokter beter dan aldel ontploffing Gemeente argief Groningen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan aldel ontploffing Gemeente argief Groningen.
Liefde en Relaties

Maria Dokter 98.39 Punten

Maria Dokter scoort 98.39 punten in relatie tot aldel ontploffing Gemeente argief Groningen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot aldel ontploffing Gemeente argief Groningen zeer groot.
Met een verschil van 22.07 punten scoort aldel ontploffing Gemeente argief Groningen slechter dan Maria Dokter in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: