Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alejandro Gimeno vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 27.72 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 27.72 punten in relatie tot alejandro Gimeno in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en alejandro Gimeno zijn.

Met een verschil van 49.82 punten is alejandro Gimeno de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat alejandro Gimeno de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Alejandro Gimeno 50.84 Punten

alejandro Gimeno scoort 50.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 13 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13 punten in relatie tot alejandro Gimeno. Het aantal van 13 punten redelijk laag.

Met een verschil van 37.84 punten is alejandro Gimeno de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 7.98 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.98 punten in relatie tot alejandro Gimeno. 7.98 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en alejandro Gimeno zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 32.7 punten is alejandro Gimeno de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: