Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alex Glavimans vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 64.84 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alex Glavimans op financiel gebied. Gerard Van IJsselmuiden scoort 64.84 punten in relatie tot Alex Glavimans in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 3.51 punten verschil iets beter dan Alex Glavimans.
Persoonlijke Vaardigheden

Alex Glavimans 1.58 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Alex Glavimans 1.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.58 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 13.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.14 punten in relatie tot Alex Glavimans. Het aantal van 13.14 punten redelijk laag.

Met een verschil van 11.56 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Alex Glavimans in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Alex Glavimans.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 10.3 Punten

De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alex Glavimans zal niet heel sterk zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk maar 10.3 punten in relatie tot Alex Glavimans in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 71.05 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: