Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alexander Bos Gti vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 12.37 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.37 punten in relatie tot ALEXANDER BOS gti. 12.37 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en ALEXANDER BOS gti zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 64.2 punten heeft ALEXANDER BOS gti duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Alexander Bos Gti 1.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort ALEXANDER BOS gti 1.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.37 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 91.85 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 91.85 punten in relatie tot ALEXANDER BOS gti in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 90.48 punten wint Gerard Van IJsselmuiden ruim van ALEXANDER BOS gti in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 69.52 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.52 punten in relatie tot ALEXANDER BOS gti in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en ALEXANDER BOS gti.
Met een verschil van 44.43 punten heeft ALEXANDER BOS gti verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: