Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alexander Gimbrere Tilburg vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 62.4 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en ALEXANDER Gimbrere Tilburg op financiel gebied. Gerard Van IJsselmuiden scoort 62.4 punten in relatie tot ALEXANDER Gimbrere Tilburg in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 3.6 punten verschil iets beter dan ALEXANDER Gimbrere Tilburg.
Persoonlijke Vaardigheden

Alexander Gimbrere Tilburg 51.73 Punten

ALEXANDER Gimbrere Tilburg scoort 51.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 38.92 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 38.92 punten in relatie tot ALEXANDER Gimbrere Tilburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.81 punten scoort ALEXANDER Gimbrere Tilburg beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 22.65 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gerard Van IJsselmuiden 22.65 punten in relatie tot ALEXANDER Gimbrere Tilburg. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en ALEXANDER Gimbrere Tilburg, maar groot is deze niet.
In deze categorie wint ALEXANDER Gimbrere Tilburg met een verschil van 18.08 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: