Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alexander Glavimans vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 64.05 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 64.05 punten in relatie tot ALEXANDER Glavimans in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en ALEXANDER Glavimans op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 54.67 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van ALEXANDER Glavimans in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat ALEXANDER Glavimans de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Alexander Glavimans 1.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort ALEXANDER Glavimans 1.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.73 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 9.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.63 punten in relatie tot ALEXANDER Glavimans. Het aantal van 9.63 punten behoorlijk laag.

Met 7.9 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan ALEXANDER Glavimans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 54 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 54 punten in relatie tot ALEXANDER Glavimans. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en ALEXANDER Glavimans is sterk.
Met 3.89 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan ALEXANDER Glavimans op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: