Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alexandra Meilink Glansdorp vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 64.17 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 64.17 punten in relatie tot Alexandra Meilink Glansdorp in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alexandra Meilink Glansdorp op financiel gebied.

Met een verschil van 21.51 punten scoort Alexandra Meilink Glansdorp slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Alexandra Meilink Glansdorp 21.33 Punten

Alexandra Meilink Glansdorp scoort 21.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 21.34 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 21.34 punten in relatie tot Alexandra Meilink Glansdorp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.010000000000002 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Alexandra Meilink Glansdorp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 41.51 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 41.51 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Alexandra Meilink Glansdorp. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alexandra Meilink Glansdorp zijn.
Met een verschil van 41.07 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Alexandra Meilink Glansdorp in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: