Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alexandra Van Driel Zoetermeer vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 88.23 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Arthur Twello 88.23 punten ten opzichte van Alexandra Van Driel Zoetermeer. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Arthur Twello en Alexandra Van Driel Zoetermeer.

Met een verschil van 67.07 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Alexandra Van Driel Zoetermeer in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Alexandra Van Driel Zoetermeer 17.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Alexandra Van Driel Zoetermeer 17.6 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.6 punten redelijk laag.

Arthur Twello 8.94 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 8.94 punten in relatie tot Alexandra Van Driel Zoetermeer. Het aantal van 8.94 punten behoorlijk laag.

Met 8.66 punten verschil scoort Alexandra Van Driel Zoetermeer net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 43.01 Punten

Arthur Twello scoort 43.01 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Alexandra Van Driel Zoetermeer. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Alexandra Van Driel Zoetermeer zijn.
Met 4.41 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Alexandra Van Driel Zoetermeer op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: