Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alexandra Vujinovic vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 18.43 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.43 punten in relatie tot Alexandra vujinovic. 18.43 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alexandra vujinovic zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 67.98 punten heeft Alexandra vujinovic duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Alexandra Vujinovic 22.2 Punten

Alexandra vujinovic scoort 22.2 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 66.48 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 66.48 punten in relatie tot Alexandra vujinovic in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.28 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Alexandra vujinovic de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 63.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.65 punten in relatie tot Alexandra vujinovic in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alexandra vujinovic.
Met een verschil van 18.99 punten scoort Alexandra vujinovic beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: