Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alexandre Manuel Vaz Silva vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 77.92 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alexandre Manuel Vaz Silva. Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.92 punten in relatie tot Alexandre Manuel Vaz Silva in de categorie werk en geld.

Met 8.43 punten verschil scoort Alexandre Manuel Vaz Silva net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Alexandre Manuel Vaz Silva 6.36 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Alexandre Manuel Vaz Silva 6.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 6.36 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 37.41 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.41 punten in relatie tot Alexandre Manuel Vaz Silva in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.05 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Alexandre Manuel Vaz Silva de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 98.62 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 98.62 punten in relatie tot Alexandre Manuel Vaz Silva in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Alexandre Manuel Vaz Silva zeer groot.
Met een verschil van 16.97 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Alexandre Manuel Vaz Silva op Liefdes en Relatie gebied dan Alexandre Manuel Vaz Silva.
Bekijk ook de Combats tussen: