Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alexandre Vaz Silva vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 12.43 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.43 punten in relatie tot Alexandre Vaz Silva. 12.43 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alexandre Vaz Silva zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 64.29 punten heeft Alexandre Vaz Silva duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Alexandre Vaz Silva 39.04 Punten

Alexandre Vaz Silva scoort 39.04 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 93.8 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 93.8 punten in relatie tot Alexandre Vaz Silva in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 54.76 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Alexandre Vaz Silva in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 0.78 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.78 punten in relatie tot Alexandre Vaz Silva. 0.78 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alexandre Vaz Silva zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 26.66 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Alexandre Vaz Silva in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: