Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alfred Leonard Glansdorp vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 13.46 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 13.46 punten in relatie tot Alfred Leonard Glansdorp. 13.46 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alfred Leonard Glansdorp op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 3.31 punten verschil iets beter dan Alfred Leonard Glansdorp.
Persoonlijke Vaardigheden

Alfred Leonard Glansdorp 98.53 Punten

Alfred Leonard Glansdorp scoort 98.53 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 11.38 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 11.38 punten in relatie tot Alfred Leonard Glansdorp. Het aantal van 11.38 punten redelijk laag.

Met een verschil van 87.15 punten wint Alfred Leonard Glansdorp met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 82.09 Punten

Binnen deze categorie scoort Gerard Van IJsselmuiden 82.09 punten ten opzichte van Alfred Leonard Glansdorp. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een verschil van 19.68 punten van Alfred Leonard Glansdorp.
Bekijk ook de Combats tussen: