Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alheli Merian Revoredo Rojas vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 3.39 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Arthur Twello 3.39 punten in relatie tot Alheli Merian Revoredo Rojas. Het aantal van 3.39 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Arthur Twello en Alheli Merian Revoredo Rojas zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Alheli Merian Revoredo Rojas met ruim 84.63 punten heeft gewonnnen van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Alheli Merian Revoredo Rojas 34.27 Punten

Alheli Merian Revoredo Rojas scoort 34.27 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 71.89 Punten

Arthur Twello scoort 71.89 punten in relatie tot Alheli Merian Revoredo Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.62 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Alheli Merian Revoredo Rojas de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 50.21 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Arthur Twello 50.21 punten in relatie tot Alheli Merian Revoredo Rojas. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Alheli Merian Revoredo Rojas is sterk.
Met een verschil van 41.82 punten heeft Alheli Merian Revoredo Rojas verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: