Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ali Osman Koyuncu Glasfabriek Leerdam vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 38.23 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 38.23 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam zijn.

Met 1.45 punten verschil scoort Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ali Osman Koyuncu Glasfabriek Leerdam 58.3 Punten

Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam scoort 58.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 78.66 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 78.66 punten in relatie tot Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.36 punten scoort Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 58.64 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 58.64 punten in relatie tot Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam is sterk.
Met een verschil van 23.75 punten scoort Ali Osman Koyuncu glasfabriek Leerdam slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: