Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alice Goh vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 63.87 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.87 punten in relatie tot Alice Goh in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alice Goh op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 54.88 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Alice Goh in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Alice Goh de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Alice Goh 1.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Alice Goh 1.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.1 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 6.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.11 punten in relatie tot Alice Goh. Het aantal van 6.11 punten behoorlijk laag.

Met 5.01 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Alice Goh in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 97.74 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 97.74 punten in relatie tot Alice Goh in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Alice Goh zeer groot.
Met een verschil van 53.92 punten heeft Alice Goh ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: