Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alida Dekker Vriezenveen vs Lara Nederveen Pieterse
Werk & Geld

Lara Nederveen Pieterse 11.14 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Lara Nederveen Pieterse 11.14 punten in relatie tot Alida Dekker Vriezenveen. 11.14 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Lara Nederveen Pieterse en Alida Dekker Vriezenveen zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 49.59 punten is Alida Dekker Vriezenveen de ten opzicht van Lara Nederveen Pieterse de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Alida Dekker Vriezenveen de leiding geeft over Lara Nederveen Pieterse.
Persoonlijke Vaardigheden

Alida Dekker Vriezenveen 47.86 Punten

Alida Dekker Vriezenveen scoort 47.86 punten in relatie tot Lara Nederveen Pieterse in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lara Nederveen Pieterse 44.97 Punten

Lara Nederveen Pieterse scoort 44.97 punten in relatie tot Alida Dekker Vriezenveen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.89 punten verschil scoort Alida Dekker Vriezenveen net iets beter dan Lara Nederveen Pieterse in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lara Nederveen Pieterse 19.45 Punten

Lara Nederveen Pieterse scoort 19.45 punten in relatie tot Alida Dekker Vriezenveen op Liefdes en Relatie gebied. 19.45 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Lara Nederveen Pieterse en Alida Dekker Vriezenveen zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 52.29 punten heeft Lara Nederveen Pieterse ruim verloren van Alida Dekker Vriezenveen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: