Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alie Doornebal Driebergen vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 70.06 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Alie doornebal Driebergen. Arthur Twello scoort 70.06 punten in relatie tot Alie doornebal Driebergen in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 42.04 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Alie doornebal Driebergen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Alie doornebal Driebergen.
Persoonlijke Vaardigheden

Alie Doornebal Driebergen 74.16 Punten

Alie doornebal Driebergen scoort 74.16 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 14.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 14.34 punten in relatie tot Alie doornebal Driebergen. Het aantal van 14.34 punten redelijk laag.

Met een verschil van 59.82 punten is Alie doornebal Driebergen ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 29.38 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Arthur Twello 29.38 punten in relatie tot Alie doornebal Driebergen. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Alie doornebal Driebergen is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 19.01 punten scoort Alie doornebal Driebergen beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: