Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alie Glashouwer Stengewis vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 86.05 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 86.05 punten ten opzichte van Alie Glashouwer Stengewis. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alie Glashouwer Stengewis.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 83.97 punten heeft gewonnnen van Alie Glashouwer Stengewis.
Persoonlijke Vaardigheden

Alie Glashouwer Stengewis 31.6 Punten

Alie Glashouwer Stengewis scoort 31.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 51.51 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 51.51 punten in relatie tot Alie Glashouwer Stengewis in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.91 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Alie Glashouwer Stengewis in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Alie Glashouwer Stengewis.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 24.13 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 24.13 punten in relatie tot Alie Glashouwer Stengewis. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Alie Glashouwer Stengewis is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 9.09 punten verschil scoort Alie Glashouwer Stengewis net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: