Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alinda Kastelein Driebruggen vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 5.66 Punten

In relatie tot Alinda Kastelein Driebruggen scoort Arthur Twello 5.66 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 5.66 punten weinig. Financieel gezien zal Arthur Twello zich niet erg aangetrokken voelen tot Alinda Kastelein Driebruggen.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Alinda Kastelein Driebruggen de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 43.87 punten is Alinda Kastelein Driebruggen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Alinda Kastelein Driebruggen 79.6 Punten

Alinda Kastelein Driebruggen scoort 79.6 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 62.52 Punten

Arthur Twello scoort 62.52 punten in relatie tot Alinda Kastelein Driebruggen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.08 punten scoort Alinda Kastelein Driebruggen beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 0.35 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Arthur Twello 0.35 punten in relatie tot Alinda Kastelein Driebruggen. Het aantal van 0.35 punten is heel laag.
In deze categorie heeft Alinda Kastelein Driebruggen met ruim 92.13 punten verschil, duidelijk gewonnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: