Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Alissa Driesen vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 59.79 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Arthur Twello 59.79 punten in relatie tot Alissa Driesen. De samenwerkverhouding tussen Arthur Twello en Alissa Driesen kan sterk zijn.

Met een verschil van 39.08 punten is Alissa Driesen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Alissa Driesen 9.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Alissa Driesen 9.75 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 9.75 punten behoorlijk laag.

Arthur Twello 4.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 4.14 punten in relatie tot Alissa Driesen. Het aantal van 4.14 punten behoorlijk laag.

Met 5.61 punten verschil scoort Alissa Driesen net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 66.24 Punten

Arthur Twello scoort 66.24 punten in relatie tot Alissa Driesen in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Alissa Driesen.
Met een verschil van 15.62 punten scoort Alissa Driesen beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: