Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
All Van Glabeek vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 23.87 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 23.87 punten in relatie tot All Van glabeek in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en All Van glabeek zijn.

Met een verschil van 62.27 punten heeft All Van glabeek duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

All Van Glabeek 52.77 Punten

All Van glabeek scoort 52.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 0.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.48 punten in relatie tot All Van glabeek. Het aantal van 0.48 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 52.29 punten is All Van glabeek ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 7.74 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.74 punten in relatie tot All Van glabeek. 7.74 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en All Van glabeek zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 70.56 punten heeft All Van glabeek met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: