Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Hummeling vs Amersfoort Um Ro Van Claudia
Werk & Geld

Amersfoort Um Ro Van Claudia 54.69 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Amersfoort um ro Van Claudia 54.69 punten in relatie tot Amanda Hummeling. De samenwerkverhouding tussen Amersfoort um ro Van Claudia en Amanda Hummeling kan sterk zijn.

Met een verschil van 23.55 punten scoort Amersfoort um ro Van Claudia slechter dan Amanda Hummeling op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Hummeling 30.57 Punten

Amanda Hummeling scoort 30.57 punten in relatie tot Amersfoort um ro Van Claudia in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Amersfoort Um Ro Van Claudia 60.37 Punten

Amersfoort um ro Van Claudia scoort 60.37 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.8 punten scoort Amanda Hummeling slechter dan Amersfoort um ro Van Claudia op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Amersfoort Um Ro Van Claudia 65.92 Punten

Amersfoort um ro Van Claudia scoort 65.92 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Amersfoort um ro Van Claudia en Amanda Hummeling.
Met een verschil van 14.01 punten scoort Amersfoort um ro Van Claudia beter dan Amanda Hummeling op Liefdes en Relatie gebied dan Amanda Hummeling.
Bekijk ook de Combats tussen: