Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Hummeling vs Hikmet Zeki Uracin
Werk & Geld

Hikmet Zeki Uracin 35.11 Punten

Hikmet Zeki uracin scoort 35.11 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Amanda Hummeling. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Hikmet Zeki uracin en Amanda Hummeling zijn.

Met een verschil van 47.34 punten is Amanda Hummeling de ten opzicht van Hikmet Zeki uracin de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Amanda Hummeling de leiding geeft over Hikmet Zeki uracin.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Hummeling 5.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Amanda Hummeling 5.92 punten in relatie tot Hikmet Zeki uracin. Het aantal van 5.92 punten behoorlijk laag.

Hikmet Zeki Uracin 97.79 Punten

Hikmet Zeki uracin scoort 97.79 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 91.87 punten wint Hikmet Zeki uracin ruim van Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hikmet Zeki Uracin 64.69 Punten

Hikmet Zeki uracin scoort 64.69 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Hikmet Zeki uracin en Amanda Hummeling.
Met een verschil van 45.57 punten heeft Amanda Hummeling verloren van Hikmet Zeki uracin in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: