Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Hummeling vs Hj Schoenmaker Amsterdam Uranius Straat
Werk & Geld

Hj Schoenmaker Amsterdam Uranius Straat 29.29 Punten

HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat scoort 29.29 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat en Amanda Hummeling zijn.

Met een duidelijk verschil van 57.59 punten is Amanda Hummeling de ten opzicht van HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat de werknemer is van Amanda Hummeling.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Hummeling 42.3 Punten

Amanda Hummeling scoort 42.3 punten in relatie tot HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hj Schoenmaker Amsterdam Uranius Straat 91.52 Punten

HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat scoort 91.52 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.22 punten is HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat ten opzichte van Amanda Hummeling de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hj Schoenmaker Amsterdam Uranius Straat 64.33 Punten

HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat scoort 64.33 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat en Amanda Hummeling.
Met een verschil van 25.81 punten scoort HJ Schoenmaker Amsterdam uranius Straat slechter dan Amanda Hummeling in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: