Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Hummeling vs John Uranka Tim
Werk & Geld

John Uranka Tim 20.21 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen John Uranka Tim en Amanda Hummeling zijn. John Uranka Tim scoort namelijk 20.21 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Amanda Hummeling de leiding geeft over John Uranka Tim. Met een verschil van 47.79 punten is Amanda Hummeling de ten opzicht van John Uranka Tim de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Hummeling 8.51 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Amanda Hummeling 8.51 punten in relatie tot John Uranka Tim. Het aantal van 8.51 punten behoorlijk laag.

John Uranka Tim 10.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort John Uranka Tim 10.63 punten in relatie tot Amanda Hummeling. Het aantal van 10.63 punten redelijk laag.

Met 2.12 punten verschil scoort John Uranka Tim net iets beter dan Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

John Uranka Tim 70.01 Punten

John Uranka Tim scoort 70.01 punten in relatie tot Amanda Hummeling in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen John Uranka Tim en Amanda Hummeling.
In deze categorie wint Amanda Hummeling met een verschil van 18.02 punten van John Uranka Tim.
Bekijk ook de Combats tussen: