Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Hummeling vs Maria Esther Urata Villena
Werk & Geld

Maria Esther Urata Villena 28 Punten

Maria Esther Urata Villena scoort 28 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Maria Esther Urata Villena en Amanda Hummeling zijn.

Met een verschil van 31.8 punten is Amanda Hummeling de ten opzicht van Maria Esther Urata Villena de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Hummeling 7.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Amanda Hummeling 7.57 punten in relatie tot Maria Esther Urata Villena. Het aantal van 7.57 punten behoorlijk laag.

Maria Esther Urata Villena 39.56 Punten

Maria Esther Urata Villena scoort 39.56 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.99 punten is Maria Esther Urata Villena de ten opzicht van Amanda Hummeling de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Maria Esther Urata Villena 33 Punten

Maria Esther Urata Villena scoort 33 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Maria Esther Urata Villena en Amanda Hummeling zijn.
Met een verschil van 23.72 punten scoort Maria Esther Urata Villena slechter dan Amanda Hummeling in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: