Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Hummeling vs Sigrid Uwents
Werk & Geld

Sigrid Uwents 80.64 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sigrid uwents 80.64 punten ten opzichte van Amanda Hummeling. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sigrid uwents en Amanda Hummeling.

Met een verschil van 45.47 punten is Sigrid uwents de ten opzicht van Amanda Hummeling de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sigrid uwents de leiding geeft over Amanda Hummeling.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Hummeling 3.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Amanda Hummeling 3.71 punten in relatie tot Sigrid uwents. Het aantal van 3.71 punten behoorlijk laag.

Sigrid Uwents 68.67 Punten

Sigrid uwents scoort 68.67 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.96 punten is Sigrid uwents ruim de winner ten opzichte van Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sigrid Uwents 98.79 Punten

Sigrid uwents scoort 98.79 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Amanda Hummeling zeer groot.
Met een verschil van 36.06 punten is Sigrid uwents de ten opzicht van Amanda Hummeling de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: