Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Hummeling vs Uwe Lozeman
Werk & Geld

Uwe Lozeman 9.55 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Uwe Lozeman 9.55 punten in relatie tot Amanda Hummeling. Het aantal van 9.55 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Uwe Lozeman en Amanda Hummeling zijn.

Met een verschil van 44.53 punten is Amanda Hummeling de ten opzicht van Uwe Lozeman de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Amanda Hummeling de leiding geeft over Uwe Lozeman.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Hummeling 43.45 Punten

Amanda Hummeling scoort 43.45 punten in relatie tot Uwe Lozeman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Uwe Lozeman 9.41 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Uwe Lozeman 9.41 punten in relatie tot Amanda Hummeling. Het aantal van 9.41 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 34.04 punten is Amanda Hummeling de ten opzicht van Uwe Lozeman de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Uwe Lozeman 50.6 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Uwe Lozeman 50.6 punten in relatie tot Amanda Hummeling. De aantrekkingskracht tussen Uwe Lozeman en Amanda Hummeling is sterk.
Met een verschil van 14.62 punten scoort Amanda Hummeling beter dan Uwe Lozeman op Liefdes en Relatie gebied dan Uwe Lozeman.
Bekijk ook de Combats tussen: