Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Hummeling vs Uwe Van Der Beek
Werk & Geld

Uwe Van Der Beek 14.85 Punten

Uwe Van der beek scoort 14.85 punten in relatie tot Amanda Hummeling. 14.85 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Uwe Van der beek en Amanda Hummeling op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Amanda Hummeling de leiding geeft over Uwe Van der beek. Met een verschil van 49.66 punten is Amanda Hummeling de ten opzicht van Uwe Van der beek de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Hummeling 13.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Amanda Hummeling 13.54 punten in relatie tot Uwe Van der beek. Het aantal van 13.54 punten redelijk laag.

Uwe Van Der Beek 80.92 Punten

Uwe Van der beek scoort 80.92 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 67.38 punten is Uwe Van der beek ruim de winner ten opzichte van Amanda Hummeling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Uwe Van Der Beek 94.68 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Amanda Hummeling zeer groot. Uwe Van der beek scoort 94.68 punten in relatie tot Amanda Hummeling in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Uwe Van der beek met een duidelijk verschil van 62.58 punten van Amanda Hummeling.
Bekijk ook de Combats tussen: