Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Kayrell Rojas Yucra vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 74.5 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Amanda kayrell Rojas yucra. Arthur Twello scoort 74.5 punten in relatie tot Amanda kayrell Rojas yucra in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 53.13 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Amanda kayrell Rojas yucra in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Amanda kayrell Rojas yucra de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Kayrell Rojas Yucra 71.33 Punten

Amanda kayrell Rojas yucra scoort 71.33 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 19.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.82 punten in relatie tot Amanda kayrell Rojas yucra. Het aantal van 19.82 punten redelijk laag.

Met een verschil van 51.51 punten is Amanda kayrell Rojas yucra ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 17.16 Punten

Arthur Twello scoort 17.16 punten in relatie tot Amanda kayrell Rojas yucra op Liefdes en Relatie gebied. 17.16 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en Amanda kayrell Rojas yucra zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 24.8 punten scoort Arthur Twello slechter dan Amanda kayrell Rojas yucra in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: