Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Amanda Vazquez Dieguez vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 21.49 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 21.49 punten in relatie tot Amanda Vazquez Dieguez in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Amanda Vazquez Dieguez zijn.

Met een verschil van 15.25 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Amanda Vazquez Dieguez in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Amanda Vazquez Dieguez 97.68 Punten

Amanda Vazquez Dieguez scoort 97.68 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 74.3 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 74.3 punten in relatie tot Amanda Vazquez Dieguez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.38 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Amanda Vazquez Dieguez op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 88.84 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 88.84 punten ten opzichte van Amanda Vazquez Dieguez. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 11.02 punten scoort Amanda Vazquez Dieguez beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: