Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An De Weg vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 77.45 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An De Weg. Arthur Twello scoort 77.45 punten in relatie tot An De Weg in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 35.25 punten is Arthur Twello de ten opzicht van An De Weg de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

An De Weg 3.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort An De Weg 3.24 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 3.24 punten behoorlijk laag.

Arthur Twello 15.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 15.15 punten in relatie tot An De Weg. Het aantal van 15.15 punten redelijk laag.

Met een verschil van 11.91 punten scoort Arthur Twello beter dan An De Weg in de categorie persoonlijke vaardigheden dan An De Weg.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 42.34 Punten

Arthur Twello scoort 42.34 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot An De Weg. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An De Weg zijn.
Met een verschil van 32.86 punten is An De Weg de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: