Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Deweirdt vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 6.46 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Arthur Twello 6.46 punten in relatie tot An deweirdt. Het aantal van 6.46 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Arthur Twello en An deweirdt zijn.

Met een duidelijk verschil van 55.29 punten is An deweirdt de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van An deweirdt.
Persoonlijke Vaardigheden

An Deweirdt 7.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort An deweirdt 7.57 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.57 punten behoorlijk laag.

Arthur Twello 51.59 Punten

Arthur Twello scoort 51.59 punten in relatie tot An deweirdt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.02 punten is Arthur Twello ten opzichte van An deweirdt de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 25.4 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Arthur Twello 25.4 punten in relatie tot An deweirdt. De aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An deweirdt is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 62.57 punten heeft An deweirdt duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: