Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An En Patricia Sanchez Schenk vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 72.19 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An en Patricia sanchez Schenk. Arthur Twello scoort 72.19 punten in relatie tot An en Patricia sanchez Schenk in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 12.96 punten scoort Arthur Twello beter dan An en Patricia sanchez Schenk in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

An En Patricia Sanchez Schenk 62.53 Punten

An en Patricia sanchez Schenk scoort 62.53 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Arthur Twello 11.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 11.22 punten in relatie tot An en Patricia sanchez Schenk. Het aantal van 11.22 punten redelijk laag.

Met een verschil van 51.31 punten is An en Patricia sanchez Schenk ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 79.51 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Arthur Twello en An en Patricia sanchez Schenk. Arthur Twello scoort 79.51 punten in relatie tot An en Patricia sanchez Schenk in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 31.85 punten is Arthur Twello de ten opzicht van An en Patricia sanchez Schenk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: