Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
An Helene Italiaander vs Arthur Twello
Werk & Geld

Arthur Twello 56.37 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Arthur Twello 56.37 punten in relatie tot An Helene Italiaander. De samenwerkverhouding tussen Arthur Twello en An Helene Italiaander kan sterk zijn.

Met een verschil van 48.1 punten is Arthur Twello de ten opzicht van An Helene Italiaander de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over An Helene Italiaander.
Persoonlijke Vaardigheden

An Helene Italiaander 18.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort An Helene Italiaander 18.24 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.24 punten redelijk laag.

Arthur Twello 81.08 Punten

Arthur Twello scoort 81.08 punten in relatie tot An Helene Italiaander in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 62.84 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van An Helene Italiaander in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Arthur Twello 97.27 Punten

Arthur Twello scoort 97.27 punten in relatie tot An Helene Italiaander in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot An Helene Italiaander zeer groot.
Met een verschil van 64.88 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van An Helene Italiaander in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: